You are here: Home / Reizen met Regiotaxi Eemland Heuvelrug / Regiotaxipas aanvragen

Regiotaxipas aanvragen

• Reizigers met een Wmo-indicatie, de zogenoemde Wmo-reizigers, kunnen alleen reizen tegen het lagere tarief als zij over een regiotaxipas beschikken. Een regiotaxipas vraagt u aan bij het Wmo-loket van uw gemeente. Uw gemeente geeft dan aan Regiotaxi Eemland-Heuvelrug door dat voor u het lagere zonetarief geldt.
• Reizigers zonder Wmo-indicatie, de zogenoemde OV-reizigers, betalen het standaardtarief.
U vraagt een regiotaxipas aan bij de klantenservice van Regiotaxi Eemland-Heuvelrug. Bel 0900 - 11 22 445. Alhoewel OV-reizigers niet verplicht zijn een regiotaxipas te gebruiken, raadt Regiotaxi Eemland-Heuvelrug dat wel aan. Bij gebruik van een regiotaxipas zijn veel van de contactgegevens al bekend bij Regiotaxi Eemland-Heuvelrug. Dat vergemakkelijkt het reserveren van een rit. Bovendien is er minder kans op fouten of onduidelijkheden. Met een pas kunt u ook gebruik maken van de automatische incasso.
Regiotaxipas verloren/gestolen?
Bij verlies of diefstal van uw regiotaxipas kunt u voor € 7,50,- een nieuwe pas aanvragen. Wmo-reizigers kunnen terecht bij het Wmo-loket van hun gemeente, OV-reizigers kunnen een nieuwe pas aanvragen bij de klantenservice van Regiotaxi Eemland-Heuvelrug. Bel 0900 - 11 22 445.