mask
You are here: Home / Reizen met Regiotaxi Utrecht / Regiotaxipas aanvragen

Regiotaxipas aanvragen

  • Reizigers met een Wmo-indicatie, de zogenoemde Wmo-reizigers, kunnen alleen reizen tegen het lagere tarief als zij over regiotaxipas beschikken. Een regiotaxipas vraagt u aan bij het Wmo-loket van uw gemeente. Uw gemeente geeft dan aan Regiotaxi Utrecht door dat voor u het lagere zonetarief geldt.
  • Reizigers zonder Wmo-indicatie, de zogenoemde OV-reizigers, betalen het standaardtarief. U vraagt een regiotaxipas aan bij de klantenservice van Regiotaxi Utrecht. Bel 088 - 00 25 444. Alhoewel OV-reizigers niet verplicht zijn een regiotaxipas te gebruiken, raadt Regiotaxi Utrecht dat wel aan. Bij gebruik van een regiotaxipas zijn veel van de contactgegevens al bekend bij Regiotaxi Utrecht. Dat vergemakkelijkt het reserveren van een rit. Bovendien is er minder kans op fouten of onduidelijkheden.

Regiotaxipas verloren/gestolen?
Bij verlies of diefstal van uw regiotaxipas kunt u voor € 10,- een nieuwe pas aanvragen. Wmo-reizigers kunnen terecht bij het Wmo-loket van hun gemeente, OV-reizigers kunnen een nieuwe pas aanvragen bij de klantenservice van Regiotaxi Utrecht. Bel 088 - 00 25 444.