You are here: Home / Nieuws / Regiotaxi Eemland-Heuvelrug raakt vol

Regiotaxi Eemland-Heuvelrug raakt vol

Steeds meer reizigers boeken weer een rit met de regiotaxi in Eemland-Heuvelrug. Maar door de corona maatregelen kunnen er nog steeds maar een beperkt aantal reizigers mee in de taxi. De vervoerder kan ook niet zo gemakkelijk ritten combineren. Dit alles zorgt ervoor dat op bepaalde momenten van de dag de regiotaxi vol zit. De vervoerder kan dan geen nieuwe reizigers meer accepteren.

Wat kunnen wij doen?

De opdrachtgever van Regiotaxi Eemland-Heuvelrug is momenteel in overleg met de vervoerder om te kijken welke acties er genomen kunnen worden, zodat we daar waar mogelijk meer taxi’s en chauffeurs in kunnen zetten. We begrijpen dat dit voor u als reiziger geen wenselijke situatie is en proberen zo snel mogelijk om de capaciteit te vergroten.

Wat kunt u doen?

Om dit tijdelijke probleem onder controle te houden hebben wij ook uw hulp nodig. We kunnen dit niet alleen oplossen. Wij vragen uw hulp om alleen met de regiotaxi te reizen voor strikt noodzakelijke ritten. Daarnaast vragen we u om uw rit zo vroeg mogelijk van te voren te reserveren en zoveel mogelijk uw heen en terug rit gelijktijdig te reserveren. Op deze manier hopen we dat er voldoende capaciteit is om iedereen daar waar nodig te vervoeren. Daarnaast kan de telefoniste aan u vragen of de rit eerder of later uitgevoerd kan worden om zo de ritten te spreiden en ervoor te zorgen dat er zoveel mogelijk reizigers gebruik kunnen maken van de regiotaxi.

We bedanken u voor uw begrip en medewerking en zullen u op de hoogte houden via de website.

Filed under: